#

Homepage

Vacature: data & performance manager

Plaats: Brussel, België
Dienstverband: Fulltime

Studio Sterck! is op zoek naar een Data & Performance manager. In deze functie ga je aan de slag met het analyseren en rapporteren van verschillende kanalen van alle labels die vallen onder TOSS Group en die gelieerd zijn aan TOSS.

Wie is StudioSterck!?

Wij zijn StudioSterck! Een groeiend all-round marketingbureau bestaande uit een klein, maar zeer ervaren team. Wil je werken in een dynamische omgeving, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met kantoren in zowel het bruisende Amsterdam als het charmante Brussel, bevinden we ons in het hart van creativiteit en innovatie. Ondanks ons bescheiden formaat hebben we een grote impact, aangezien wij voor meer dan 15 verschillende labels van de TOSS group en gelieerde labels de gehele marketing verzorgen. Elk met zijn eigen verhaal en uitdagingen. Daarnaast is de wetenschap dat er nog nieuw op te zetten landen en labels in het verschiet liggen. Denk hierbij aan TOSS in Holland die zijn services uitbreidt door heel Europa en nieuw op te zetten labels als: Real Estate en Consultancy.

Wat worden je werkzaamheden?

Als data-analist in digitale marketing ben jij als een digitale detective. Je speurt door allerlei online kanalen en tools om gegevens te verzamelen en trends te spotten. Je maakt slimme aanbevelingen om digitale campagnes en strategieën nog beter te maken. Dan komt het rapportagegedeelte, waar je met je eigen slimme dashboards aan het team en opdrachtgevers laat zien hoe het ervoor staat en waar nog verbeteringen kunnen plaatsvinden.

Jij gaat dus:

 • Data analyseren: Je verzamelt en analyseert gegevens uit verschillende digitale kanalen en tools om trends en kansen te identificeren en te vertalen naar bruikbare inzichten en aanbevelingen voor het implementeren en optimaliseren van digitale campagnes en strategieën (campagnes zelf opzetten, testen, bijsturen).
 • Rapporteren: Je stelt rapporten en dashboards (eigen BI) op om de prestaties van digitale marketingactiviteiten te volgen en de voortgang te rapporteren aan het management.
 • Adviseren: Naast de continue bijsturing van campagnes werk je ook aan de optimalisatiestrategie van de website om SEO en conversieratio te verbeteren.

Hierom wil je werken bij StudioSterck!

Bij StudioSterck geloven we in het stimuleren van creativiteit en het koesteren van talent. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid om betrokken te zijn bij gave marketingprojecten, maar ook om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een grote impact te hebben op het succes van de merken die we vertegenwoordigen. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op samenwerking, open communicatie en het delen van ideeën. Als je op zoek bent naar een stimulerende werkomgeving waar jouw bijdrage ertoe doet en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team bij StudioSterck!.

Je krijgt bij ons:

 • Marktconform salaris;
 • Leuke collega’s(al zeggen we het zelf);
 • Mogelijkheid om na onboarding vanuit huis te werken (minstens 75% op kantoor);
 • Mogelijkheid tot opleidingen en (opfris)cursussen.

Wij willen jou graag in ons team als je:

 • je helemaal thuis voelt in de digitale wereld;
 • een afgeronde bachelor- of masteropleiding in marketing, data-analyse of een verwant vakgebied hebt;
 • meerdere talen spreekt(pré)
 • minstens 3 jaar ervaring hebt, bij voorkeur bij een snelgroeiend (e-commerce) bedrijf;
 • uitblinkt in META business, Google Ads en Google Analytics;
 • sterk begrip hebt van Shopping feed-structuren;
 • in Brussel wilt werken(pré). Woon je in Nederland dan kunnen wij je helpen met de verhuizing en het vinden van een plek. Wil je écht liever in Amsterdam werken?, dan maken wij ook graag kennis met je.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar: mark@toss-group.com. Heb je nog vragen over de functie? Bel naar +32 477 700747 en vraag naar Mark.