#

Homepage

Vacature: Marketing Content Specialist

Plaats: Amsterdam, Nederland
Dienstverband: Fulltime

Studio Sterck! is op zoek naar een Marketing Content Specialist. Met een creatieve touch en een scherp commercieel inzicht, ben jij de drijvende kracht achter het creëren van inspirerende content. Je put inspiratie uit zowel interne als externe bronnen en verpakt deze informatie op een toegankelijke manier voor verschillende platforms.

Wie is Studio Sterck!?

Wij zijn Studio Sterck! Een groeiend all-round marketingbureau bestaande uit een klein, maar ervaren team. Wil je werken in een dynamische omgeving, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met kantoren in zowel het bruisende Amsterdam als het charmante Brussel, bevinden we ons in het hart van creativiteit en innovatie.

Ondanks ons bescheiden formaat hebben we een grote impact, aangezien wij voor meer dan 15 verschillende labels van de Sterck! group en gelieerde labels de gehele marketing verzorgen. Elk met zijn eigen verhaal en uitdagingen. Daarnaast is de wetenschap dat er nog nieuw op te zetten landen en labels in het verschiet liggen. Denk hierbij aan TOSS in Holland die zijn services uitbreidt door heel Europa en nieuw op te zetten labels als: Real Estate en Consultancy.

Wat worden je werkzaamheden?

Met een creatieve touch en een scherp commercieel inzicht, ben jij de drijvende kracht achter het creëren van inspirerende content. Je put inspiratie uit zowel interne als externe bronnen en verpakt deze informatie op een toegankelijke manier voor verschillende platforms, zoals de webshop, blogs, social media posts, video’s, en zelfs TikTok voor onze opdrachtgevers.

Je spreekt de taal van onze doelgroep vloeiend en past je stijl moeiteloos aan aan de diverse kanalen. Als content wizard werk je continu aan het updaten van het assortiment op verschillende kanalen, met als ultiem doel om de merken dichter bij de consument te brengen. Bovendien ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en zoek je constant naar innovatieve manieren om onze consumenten te bereiken en te boeien.

Jij gaat dus:

 • Inspirerende en commerciële content bedenken, schrijven, redigeren en produceren;
 • Ervoor zorgen dat elk stuk content in lijn is met de branding van de opdrachtgever;
 • Nieuwe trends en manieren ontdekken om onze consument te benaderen;
 • Meehelpen met het opzetten van het Vodcast project.

Hierom wil je werken bij Studio Sterck!

Bij Studio Sterck! geloven we in het stimuleren van creativiteit en het koesteren van talent. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid om betrokken te zijn bij gave marketingprojecten, maar ook om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een grote impact te hebben op het succes van de merken die we vertegenwoordigen. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op samenwerking, open communicatie en het delen van ideeën. Als je op zoek bent naar een stimulerende werkomgeving waar jouw bijdrage ertoe doet en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team bij Studio Sterck!.

Je krijgt bij ons:

 • Leuke werkplek met een gezellige sfeer;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Regelmatig bedrijfsuitjes;
 • Elke dag een verzorgde lunch op kantoor;
 • Een werkplek pal naast station Sloterdijk;
 • Mogelijkheid tot opleidingen en (opfris)cursussen.

Wij willen jou graag in ons team als je:

 • Je minimaal 2 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie;
 • Je ondernemend bent met een pro-actieve aanpak;
 • Een liefde hebt voor het creëren van content en een sterke wil om te blijven leren en ontwikkelen;
 • Je kunt werken met creatieve programma’s zoals: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Canva etc.
 • Bekend bent met de huidige sociale mediaplatforms en hun trends;
 • Een creatieve geest hebt en oog voor detail;
 • De mentaliteit van een teamspeler hebt die ook zelfstandig uit de voeten kan;

P.S: Uit onderzoek blijkt dat mannen gemiddeld voor 60% van de criteria solliciteren, terwijl vrouwen meestal alleen solliciteren als ze aan 100% voldoen. Dus, als je hebt wat ervoor nodig is, maar niet aan alle bovenstaande punten voldoet, solliciteer dan toch. We gaan graag met je in gesprek!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar: jobs@toss-group.com. Heb je nog vragen over de functie? Bel naar +31207870195  en vraag naar Lohana.